Hakkımızda

Okulumuz güvenlikli bir site içerisinde 400m2 arazi üzerine kurulmuş dört katlı bir villadır. Geniş yemyeşil bir oyun bahçesi içerisinde ki okulumuzda dört sınıf, büyük oyun salonu, mutfak, yemekhane, uyku sınıfı, spor salonu, etkinlik atölyesi ve mini tiyatro sahnesi bulunmaktadır.

Edusa Anaokulu kendisini eğitime adamış, eğitimci sahipleri ile Eylül 2018’de açılmış Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak faaliyet göstermektedir.

Her çocuğun öğrenme sürecinin farklılığını gözeterek bu ilke çevresinde okul öncesi eğitim programını uygulayarak Edusa Anaokulunda çocukların sosyo-duygusal, psiko-motor, bilişsel dil, özbakım, zihinsel gelişimleri ön planda tutulmaktadır.

Anaokulumuzda 2-6 yaş grubundaki çocuklarımız alanında uzman, deneyimli, işini severek yapan öğretmenlerimiz tarafından ilköğretime ve hayata hazırlanırlar.

Yenilikçi, çalışkan, değerlerine sahip çıkan, kendine ve çevresine saygılı, sevmeyi bilen, doğaya ve çevreye duyarlı, özgüveni yüksek, soru sorabilen, problem çözebilen, araştıran, kendi haklarını bilen ve sorgulayabilen, liderlik vasıflarını keşfeden ve kullanan, ön yargılı olmayıp empati kurabilen, yeri geldiğin de teşekkür edip özür dileyebilen,  ne istediğini bilen, kendini ifade edebilen bireyler yetiştirmek ve okul öncesi eğitim de topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ve onları bize emanet eden velilerimiz adına Edusa Anaokulu kaliteli hizmet vermektedir.